Rent drikkevand til alle

Euro Pure Water System; fremstiller Euro Pure Water System model til rensning af drikkevand.

Denne vandrenser gør der muligt, at drikke fra vandhanen i hvilket som helst land i hele verden.

Dette er det mest effektive filter på markedet. Udviklet i Sverige efter atomulykken i Sverige i 80’erne, da alle skulle filtrere deres vand fri for atom partikler. Så effektivt er filtret. Glem alt om filtre, som kun fjerner synligt skidt og kalk.

Euro Pure Water System filtret er oprindeligt udviklet, for at rengøre vand forurenet med radioaktivt materiale, såsom Cesium-137 (som fjernes med 99.7%). Det er også højeffektivt mod metaller og kemikalier, såvel som bakterier og parasitter. Praktisk produkt til fastgørelse af produktet effektivt på vandhanen følger med. Det unikke materiale i filtret tiltrækker og fanger alt uønsket, men lader vand og naturlige mineraler i vandet passere.

Der er; fire teknikker i et produkt
Filtret er super effektivt.
Kun vand molekyler kan passere gennem filtret.
Medicin affald og andet snavs passerer ikke gennem filtret.
Dermed forurener det vand du herefter udleder ikke i afløbet.

Filtret fjerner også kalk fra drikkevandet og bringer det tilbage til dets naturlighed ved, at hvirvle det igennem de små snoede spiraler i filtret.

Filtret holder op til 6 måneder. Stopper det til undervejs på grund af større urenheder i dit drikkevand, så kan du udtage filtret og nemt påsætte det igen.

Systemet har en overkommelig pris her hos os på 499 kr. og et filter koster 99 kr. Priserne er sat lavt, da vi synes at alle børn og voksne fortjener rent drikkevand.

 

Euro Pure Water System

Et simpelt vandrensesystem fra Euro Pure Water system, som kan installeres i enhver husholdning på få minutter. Kan tages med, når du rejser, så du altid har rent drikkevand.

Euro Pure Water System

Et vandrensesystem til en overkommelig pris. 499 kr for vandrenser og 99 kr. for et filter. … da vi mener alle skal have adgang og mulighed for rent drikkevand.

Vand med frugt

Husk at det behøver absolut ikke være kedligt, at drikke vand på en sund måde. Når du renser vandet med Euro Pure Water System smager det fantastisk, men det skal ikke forhindre dig i at gøre det lidt sjovere.

Euro Pure Water vandrenser i højeste kvalitet.

Er du bekymret for drikkevandets kvalitet og synes du det smager dårligt?

Her er løsningen…
Dette effektive vandfiltreringssystem er højeffektivt og kan installeres fast i hjemmet eller medbringes på rejser, fordi den monteres nemt.

Det er overkommeligt i pris, så alle har råd til at erhverve et.

Der er 2 års garanti på produktets faste dele.
Designet er let og elegant design. Det passer ind i enhver husholdning uden at vække opsigt i forhold til indretningen, da det er lavet i et materiale, som matcher de fleste vandhaner.

Systemet sættes hurtigt og nemt direkte på din vandhane. Monteringen tager et par minutter. Du skal muligvis bruge en svensknøgle til at løsne filtret på din vandhane, men monteringen af vandrenseren kræver intet værktøj.

Produktet er let og nemt at tage med på rejser. Det vejer kun vægt 227 g. Og du kan derfor nemt medbringe det i din babage. Det fylder heller ikke noget, så selvom du backpacker eller tager på cykelferie, så er der plads i rygsækken eller cykeltasken.

Denne vandrenser gør der muligt, at drikke fra vandhanen i hvilket som helst land i hele verden. Hvilket gør det billigere og sikrere at rejse. Man kommer nemt til at bruge flere hundrede kroner på flaskevand og denne løsning er derfor hurtigt tjent ind. Husk lige at medbringe en god glasflaske med skruelåg til genopfyldning. Glasflasker er langt den sikreste måde at genopfylde vand på, hvis du vil undgå skadelige stoffer afgives til dit drikkevand.

Det lille men imponerende filter indeni kan filtrere op til 3000 l. drikkevand. Du skal senest skifte det efter 6 mdr.

1 ekstra filtre koster 99 kr. Hvilket gør driften overkommelig for de fleste, og der er ingen yderligere vedligeholdelse påkrævet ved at have vandrensesystemet. Hvis filtret stopper til inden der er gået 6 mdr er gået, så kan du med fordel forsøge at rense det ved at tage det ud og skylle det under vandhanen. Kommer der stadig ikke vand igennem mere, så ved du, at det er tid til at tage filtret ud skifte dette ud med et nyt.

Vil du også opleve den dejlige smag af friskt og rent vand, uden bismag af klor og uden at frygte for dit helbred. Så er dette filter et godt valg.

 

Dette er det mest effektive filtreringssystemer på markedet. Systemet er udviklet i Sverige efter atomulykken i Sverige i 80’erne, da alle skulle filtrere deres vand fri for atom partikler. Så effektivt er filtret. Glem alt om filtre, som kun fjerner synligt skidt og kalk, hvilket dette filter også klarer.

Dette mikrospiral filter gør vandet rent og naturligt. Molekylerne i vandet hvirvles rundt i filtret, for naturlig balance. De fleste kan smage forskellen efter filtrering. Vandet bliver blødere og friskere beskrives det.

Som skrevet er filtret oprindeligt udviklet, for at rengøre vand forurenet med radioaktivt materiale, såsom Cesium-137 (som fjernes med 99.7%). Det er også højeffektivt mod metaller og kemikalier, såvel som bakterier og parasitter. Praktisk produkt til fastgørelse af produktet effektivt på vandhanen følger med. Det unikke materiale i filtret tiltrækker og fanger alt uønsket, men lader vand og naturlige mineraler i vandet passere.

Du får her flere fordele i et produkt:
Filtret er super effektivt.
Kun vand molekyler kan passere gennem filtret.
Medicin affald og andet snavs passerer ikke gennem filtret.
Det vand du udleder forurener mindre i afløbet.
Filtret er effektivt mod stort ser alle former for forurening.

Vandrenserens filter fjerner følgende med op til den anførte provent:
aluminium 90%, lead 99%, kobber 97%, cesium-137 99.7%, kadmium 90%, jern 95%, klorin 100%, bakterier 99.9%, pesticider 98%, petrochemicals 88%, uranium 98.4% (for nylig testet i Uppsala, Sverige).

Felt testene er beviset!
Den eneste måde at bevise denne påstand på er selvfølgelig uafhængige test, og dem kan vi referere til efter ønske. Den seneste er lavet i Sverige, hvor drikkevandet indholder store mængder uranium. Dette metal forekommer naturligt i undergrunden i Sverige og Finland, og dette er et seriøst problem for indbyggerne.

Uranium: Testen blev lavet i dec 2011 (Eurofins no 177-2011-12160171) viser konkluderende at næsten al uranium bliver fjernet ved filtrering (98.4%).

Microspiral filtret – er løsningen
Hvis du har brug for et filter som fjerner uønskede stoffer i vandet, men gerne vil beholde de sunde mineraler, så er denne patenterede teknik løsningen.

En af de mest intensive test er udført af Pasteur Research Institute, som nu anbefaler dette filter for brug i skoler og på hospitaler, såvel som i hjemmet eller hjemlige miljøer på grund af de forbløffende gode resultater.

Bakterier og parasitter – certifikat
Filtret er certificeret og godkendt til at bekæmpe bakterier og parasitter i nogen lande. Dette betyder at de ikke skal koge vandet, hvis det er filtrereret med dette filter.

Skriftlig vejledning og oplysninger om produktet følger med ved hvert salg.

Den perfekte gave til den som ellers har alt.

Følg os