Disana

Produkter i høj kvalitet, som er GOTS certificeret uld, silke og bomuld finder du i Disanas sortiment. Bløde ammeindlæg, samt praktiske produkter til barnets pleje alle dage både på puslebordet, til sengen og tøj produceres af Disana. I Babyecologics udvalg finder du et bredt udvalg til amning, svøbning og pusling, samt de lækreste bløde uld soveposer til de helt små fra 6 mdr. og 24 mdr.

20% rabat på Disana

🗣️ Med koden “disanasep22” får du 20% rabat på Disanas lækre 🌱 GOTS certificerede økologiske produkter hos @BABYECOLOGIC hele september 2022.❤️

✨Babyecologic.dk matcher bedste netpris med 90%✨ af vareudvalget og er en lille familie drevet enkeltmandsvirksomhed . Alle produkter er økologiske og bæredygtige.

👶🏻Disanas produkter anbefales af tyske sundhedsplejersker, da det er rene varer i super god kvalitet 👩‍⚕️

OBS: Koden virker ikke på i forvejen nedsatte varer. Koden kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Ønsker du at bruge flere koder, så skal flere ordrer oprettes. Kan sendes samlet ved henvendelse. Man betaler altid kun porto for den tungeste vare.

Disana

Disana er en af de førende indenfor produktion af lækre produkter til børn og den ammende mor. Alle varerne er i økologiske naturlige materialer og GOTS certificerede. Deres produktsortiment spænder vidt, fra ammeindlæg til vaskemidler til uld og silke, samt lækkert økologisk tøj til babyer og børn. Her fører vi blandt andet

– ammeindlæg
– ammeunderlag / underlag til seng
– bomuldssvøb til de mindste
– klude i gaze og ruller
– silkeindlæg til stofbleer
– soveposer i strik
– stofbleer

og alt hvad de ellers fører i tilbehør til amning, svøbning og god søvn. Vi fører blandt andet deres skønne bomuldssvøb og soveposer til babyer, som er virkelig skønne varer. Deres produkter er af høj kvalitet og føles som forkælelse i hverdagen og er en fornøjelse at anvende.