Den søde tand

Et bredt udvalg af de skønneste chokolader fra Økoladen, forskelligt slik, kager og bar. Alt sammen økologisk naturligvis. Enkeltindpakkede småkager, uden sukker, som er nemme at medbringe i madppakken eller dele ud til klassen (også selvom der er 0 sukkerpolitik). Vi har gjort det nemt og lækkert både at vælge en sund snack og økologisk slik til fredagsskålen.

Den søde tand

Vi har valgt at tage denne kategori med, da jeg synes man skal have lov at synde ind imellem.
Her har vi et lille sikkert udvalg, som kommer til at vokse med tiden ved interesse.

Lige nu fokuserer jeg på, at produkterne til den søde tand skal kunne indtages af gluten allergikere, og at der også skal være noget til veganerne. Så skal det selvfølgelig smage godt og kunne bruges som en sød gave.

Produkterne her på siden er alle økologiske, og vi forsøger at finde produkter, hvor emballagen er genanvendelig eller kan deponeres til genbrug. Når plastik ikke kan undgås, så opfordrer vi altid til at du sorterer dit affald korrekt og passer på naturen sammen med os.

Vi håber lidt men godt appellerer til dig – det er ihvertfald noget jeg tænker er godt. God solid kvalitet frem for kvantitet er det vi går efter.

Vi anbefaler at man ikke giver sukkerslik produkter til børn under 3 år, da de har svært ved at omsætte sukkeret.

Men vi anbefaler at man fx ved babyshower gaver også husker lidt godter til mor, og de kan findes her.

 

Her har vi valgt at lave et lille udvalg af søde sager. Det anbefales ikke at give sukker til børn under 3 år, da de ikke kan omsætte sukkeret endnu. Men det behøver ikke forhindre os andre i lidt søde sager ind imellem, som forkælelse ved specielle lejligheder.

Udvalgt er lille, men helt sikkert et hit for de fleste og et lille tvist på gaven til baby, så mor får lidt hygge eller til far, som sikkert også kan trænge til det søde ind imellem.

Herhjemme er vi desværre hoppet på fredagsslik bølgen, men heldigvis har jeg fået drejet det i en retning, hvor hjemmebagt kage, økologisk slik uden gelantine fra ko- og griseben, samt diverse farvestoffer og E-numre skal være en del af sortimentet.