Bamser

Bamser er bløde, søde og kan være din bedste ven. En bamse kan hjælpe et barn med trøst og kram, når far og mor ikke er inde for rækkevidde. En bamse kan hjælpe et barn med, at klare nye situationer og steder ved at være det trygge og genkendelige, som barnet har med hjemmefra. Børn er rigtig gode til, at lægge positive egenskaber ind i et bamsehjerte, og bruge bamsen positivt.

 

Bamser

 

Økologiske skønne bamser til små babyer og større børn. Alle vores bamser er sikre at benytte fra 0 år og en bamse er altid en god gave.

Bamser er nok et af de ældste stykker legetøj, som er populært hos alle børn. Bamsen har næsten magiske evner og er levende medspiller i det lille barns univers. Små børn gør det, at de levendegør alt omkring sig, og det gælder også bamserne. 

Barnet føler ofte stor tilknytning til en eller flere bamser, som kommer til at følge barnet – måske hele livet.

Giver man det lille nyfødte barn den samme nusseklud eller bamse igen og igen, så er det højest sandsynligt, at barnet vi få en stærk tilknytning til bamsen.

Med bedste bamsen i hånden, så kan barnet overkomme og klare de mest udtrolige ting, når det bevæger sig ud i den store nye verden.

At hjælpe til derhjemme – som leg

Børnene elsker at efterligne os voksne når de leger. Det kan være at putte babydukken, som de selv bliver puttet, fodre bamserne med mad eller feje gulvet, støve af med en klud eller støvsuge. Leg behøver ikke være avanceret. Det er både lærerigt og en leg for barnet at hjælpe far med at tømme opvaskemaskinen, dække bord og tømme vaskemaskinen og tørretumbleren. Børn elsker at føle sig som en del af familien og bliver hamrende stolte, når de har forsøgt noget nyt og lykkedes med det. Det kan være noget så simpelt, som at folde en vaskeklud eller tørre skabene af i køkkenet med en klud.