Badetid

Når familien skal i bad, så har man både brug for sæber, olier, cremer og lotions. Vi har udvalgt de bedste produkter til dig og familien. Husk at tjekke om der er parfume i produkterne. Vi har valgt kun at tage det bedste og mest nødvendige med til de helt små. Alle babyprodukter med parfume er valgt fra til baby og børn. Ud over at produkterne er lækre at bruge, så er de bæredygtige og økologiske. Vores olier og sæber er desuden biodynamiske.

 

Badetid

Badetid er en af de hyggeligste aktiviteter man kan lave med sin baby. Alle sanser kommer i brug, når den lille baby eller barnet kommer i kontakt med vandet. Det første stykke tid er det ikke nødvendigt med sæbe til babyen. Lidt olie i vandet er skønt. Her kan du anvende vores kokosolie eller mandelolie. En teskefuld er nok til et lille badekar. Du kan også vælge at give din baby babymassage bagefter. Det kræver ikke de store evner, og der kan nemt findes vejledninger på nettet. Vil du gøre mere ud af det, så er det en skøn ide, at hyre en babymassør til mødregruppen.

Baby har stor glæde af fysisk aktivitet i badet, hvor det kan bevæge sig frit. En blød natursvamp og badekugler er skønt at have med i badet.

På denne side finder du både badeprodukter til baby, børn og voksne.

Badetid er muligvis – far tid

Badetid kan være en af de hyggeligste stunder på dagen. Opgaven kan med fordel varetages af far, især hvis mor ammer, så kan det være en god måde at få far med og aflaste mor lidt. Det kan være en stor glæde, for mor at se hendes elskede give det lille barn omsorg. Jeg ved at mange mødre har svært ved at give slip, men jeg lover dig, at far kan sagtens hvis han har lyst.

Alle vore sæber, olier og plejerprodukter på denne side er økologiske og sæberne samt olierne er også biodynamiske. 

Vi sørger for kun at have det bedste, så det ikke er så svært at vælge. 

Det første stykke tid i babys liv behøver du ikke vaske det med sæber. Lidt olie i vandet og en god børste, samt beskyttende salve på bagdelen er godt. 

 

Det er en god ide, at tage sig god tid når baby skal bades. Sørg for at baby har overskud til jeres lille hyggetid med badeprojektet, så baby ikke er for træt eller sulten. Gør klar ved at stille de ting frem til badningen, som du skal bruge inden du starter og sørg for at badevandet har den rigtige temperatur. Vandet skal have samme temperatur som dit håndled, og ikke varmere, da små babyer skolder sig ved 40 grader eller varmere vand. 35 – 37 grader er perfekt.

Vi håber du ved hjælp af vores produktudvalg i babyartikler kan få en god hyggestund med badningen sammen med din baby. Husk også at vores lækre tilbehør kan være skønt efter badet – god fornøjelse.