Amning kan være en af de sværeste perioder i en ny mors liv. Man skal fange teknikken i det og passe godt på sine bryster under amningen. Selv erfarne mødre kan have udfordringer med amningen.

Ammeindlæggene på denne side er økologiske og beskytter dit bryst mod kulde, lækager. Desuden virker uld og silke indlæggene helende.

Amningen er en af de mest udfordrende nye opgaver i en ny mors liv. Overvejelsen, om du overhovedet vil amme har måske været i dine tanker.

Er det svært at amme og kan jeg overhovedet klare dette? Du må ihvertfald starte med, at spørge dig selv om fordele og ulemper. Uanset hvad du vælger, om det er flaske eller amining, så er det vigtigt, at du står fast på, at det er din krop, og dig der skal tage den beslutning som er bedst for dig og dit barn. Og det er jo netop dette der gør beslutningen så svær, fordi der her er en lille baby, som ingen stemme har og som du skal beslutte for også. Er det svært at tage beslutningen, så drøft det eventuelt med din sundhedsplejerske, dine veninder som har født, og tal eventuelt med barnets far om, hvordan han kan støtte dig med hjælp til at gennemføre amningen eller om det bedste for jer, er at vælge flasken. Uanset hvad, hvis du skal forsøge amning, så er det det første du skal gøre. Fungerer det ikke, så er det bedre med flaske og en glad mor. Mit bedste råd er; at uanset hvilken beslutning du tager, så skal du beslutte, at det er den bedste beslutning. Hvis du lader andre drage tvivl og går ind i diskussioner om emnet efter, så giver det sig kun irritationer og dårligt samvittighed. Vær tro mod dig selv.

Her kommer et par tips til din amning, og vores produkter støtter den gode amning hele vejen.

Sørg for at tage godt fat i brystet, fx på venstre bryst. Tag fat med højre hånds tommel over vorten, og pegefinger under. Klem godt sammen og prop brystet, så godt du kan ind i babys mund. Får barnet ikke ordentlig fat eller skævt fat, og fx kun i spidsen af brystet, så får du nemt udposninger og skader på brystet.  Selvom du ammer korrekt, så er det stadig normalt, at føle man “ryger op under loftet” de første mange gange. Når amningen fungerer, så er det hyggeligt og den bedste gave du kan give dit barn.

Vælger du at amning er det bedste for dig og dit barn, så er Dissanas produkter nogle af de bedste på markedet til at støtte dig og dine bryster med amningen.